Wie wij zijn

Alexandra Bogerman

Alexandra Bogerman

Al sinds Alexandra het alfabet kon opzeggen, wist zij dat ze dierenarts wilde worden.

Cathalijn Rijkers

Cathalijn Rijkers

Piepjong was Texelaar Cathalijn toen zij al regelmatig in onze praktijk te vinden was voor snuffelstages. Het enthousiasme spatte ervan af, en dat leverde haar een mooie aanbevelingsbrief op voor de opleiding tot paraveterinair.

David Tijssen

David Tijssen

David is niet geboren, maar wel getogen op Texel.

Karin Scholten

Karin Scholten

Al zolang zij zich kan herinneren, is Karin een echte dierenvriendin. Als klein meisje weigerde zij hardnekkig torren en lieveheersbeestjes tijdens biologieles op te sluiten in potjes.

Kelly Geus

Kelly Geus

Kelly was al op jonge leeftijd dol op dieren en maakte daar geen geheim van: met haar konijn in een kinderwagen, wandelde zij af en toe door het centrum van Den Burg. En iedere vrije minuut was zij tussen ' beesten' de vinden.

Maaike Monsma

Maaike Monsma

Maaike groeide op in Twente, zonder Twents accent.

Marcha van Wissen

Marcha van Wissen

Na haar middelbare schoolperiode reisde de van oorsprong Volendamse Marcha eerst jaren de wereld rond.

Nadat zij haar wilde haren kwijt was, studeerde zij diergeneeskunde in het Belgische Gent. Jarenlang forensde Marcha heen en weer tussen haar studentenkamer in België, en haar (Texelse!) vriend. Zodra zij in juli 2019 met vlag en wimpel slaagde, verhuisde zij naar Texel, waar door gelukkig toeval nét een baan van landbouwhuisdierenarts op haar wachtte!

Met haar huisje in De Waal, boompje, veel beestjes, stoere baan en vriend, is Marcha nu helemaal gelukkig op Texel!

Mery Lou van der Slikke

Mery Lou van der Slikke

Mery Lou is een heuse 'Helderse Kraai': opgegroeid op Texel, maar in Den Helder geboren.

Monique Vu

Monique Vu

Den Helder is absoluut 'the place to be', tenminste, als je het Monique vraagt.

Sonja Bakker

Sonja Bakker

In het kader van haar opleiding dierverzorging, kwam Sonja op een dag naar Texel voor een stage op een schapenbedrijf. De stage was geweldig, maar de boer was nóg leuker.  ‘Boer zocht vrouw’, en met dank aan deze boer, bleef Sonja uiteindelijk op het eiland.

Stagiaires

Stagiaires

Dierenartsenpraktijk Texel is een erkend Aequor-gecertificeerd leerbedrijf en biedt regelmatig stageplekken voor paraveterinairen in opleiding. Ook diergeneeskundestudenten zijn welkom voor een praktijkstage. Tenslotte hebben wij regelmatig een plek beschikbaar voor snuffelstages.